Uitnodiging Expositie

graphictraffic

Annelien Dam en Zaal Zuid kunstpodium nodigen u van harte uit voor de opening van de grafiektentoonstelling Graphic Traffic.

De opening vindt plaats op:
Zaterdag 1 oktober 2016 om 16.00 uur. De tentoonstelling zal worden ingeleid door July Ligtenberg, directeur van Productiehuis Plaatsmaken.

De tentoonstelling is bij Zaal Zuid te zien t/m zondag 23 oktober 2016.

Openingstijden:csm_uitnodiging_graphictraffic_62cc6ecefc
woensdag t/m vrijdag 13.00 – 17.00 uur
zaterdag en zondag 13.30 – 17.00 uur
(i.v.m. herfstvakantie gesloten op 19, 20 en 21 oktober)

Locatie:
Zaal Zuid kunstpodium
Esrein 11
7553 CX Hengelo

Graphic Traffic is de titel van de tentoonstelling in het kader van ¨Maand van de Grafiek¨. ¨Maand van de Grafiek¨ is een nationale grafiekmanifestatie die in oktober 2016 wordt gehouden. Over heel het land geven een honderdtal galeries en kunstpodia aandacht aan grafiek als kunstvorm. In nauwe samenwerking met productiehuis en galerie Plaatsmaken uit Arnhem is uit hun rijk grafiekbestand, dat zij door de jaren heen als grafisch atelier hebben opgebouwd, een selectie gemaakt. Naast deze selectie heeft Zaal Zuid kunstpodium Geert Voskamp en Annelien Dam uitgenodigd.

Deelnemende kunstenaars: Ruth van Beek, zeefdruk – Marc Bijl, zeefdruk – Catalogtree (Joris Maltha en Daniel Gross), hoogdruk – Annelien Dam, sjabloondruk – Koen Delaere , zeefdruk – Ad Gerritsen, zeefdruk – Wouter Venema, zeefdruk – Geert Voskamp, ets en reproductie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *